Teléfono: 932.180.764

Teléfono de urgencias: 669756511

e-mail: iparera@gabinetparera.net

SEGUR DE SALUT PER A AUTÒNOMS

Vivim en un país que compta amb una Sanitat Universal i una gran xarxa hospitalària i bons professionals mèdics. Amb l’assegurança de Salut pota autònoms aconsegueixes continuar utilitzant la sanitat pública i els beneficis de la Sanitat Privada Com? Continua llegint i t’ho expliquem.

Altres assegurances

Com funciona una Assegurança Mèdica per a Autònoms?

L’assegurança de salut (també anomenada assegurança mèdica o assegurances de despeses mèdiques) és un contracte entre el teu autònom i una companyia d’assegurances. A canvi que facis els pagaments de la prima, la companyia d’assegurances de salut acorda pagar les despeses mèdiques en els quals puguis incórrer sota els termes del contracte.

A qui va dirigit aquest tipus d'assegurança de salut per a autònoms?

Tant per a l’autònom com per a les empreses que desitgin oferir un benefici social addicional als seus empleats i familiars directes.

Beneficis de contractar una assegurança de salut per a autònoms

1. Sanitat pública i privada per als autònoms: Comptar amb una assegurança de Salut no t’impedeix accedir a la sanitat pública, per la qual cosa si per a algun tractament o hospitalització desitges acudir a un centre sanitari públic pots fer-lo. És a dir, que contractis com a autònom una pòlissa d’aquest tipus no implica que no puguis accedir als serveis que t’ofereix la Seguretat Social

2. Rapidesa i agilitat: Les notícies diàries, estadístiques i experiències personals ens confirmen el temps d’espera en la Sanitat Pública per a poder realitzar-te proves diagnòstiques i obtenir posteriorment resultats és una mitjana de 47 dies cosa que, en la sanitat privada, es troba en una mitjana de 8 dies.

3. Assistència primària i especialitzada per a l’autònom: A través d’una assegurança de Salut pots accedir a un gran nombre d’especialitats i, en la majoria dels casos, pots fer-ho sense necessitat de passar pel teu metge de capçalera. D’aquesta manera pots agilitar les consultes i acudir al metge que desitges davant un problema de salut. A més, aquestes pòlisses per a autònoms et permeten triar personalment i en tot moment el metge que desitges que t’atengui. Pots decidir a quin centre acudir i quin dels seus professionals t’atendrà.

4. Hospitalització: Les asseguradores tenen acords amb els principals centres mèdics del país i és possible triar en quin hospital vols que t’ingressin i t’atenguin. Això et permet més comoditat i estar acompanyat pels teus sers estimats sense sofrir les restriccions dels centres públics. 5. Tractaments mèdics: Els centres privats solen posar a l’abast dels seus usuaris tractaments innovadors i noves tècniques sanitàries. Un exemple El Sistema Quirúrgic Da Vinci és un equip de cirurgia robòtica. 6. Serveis d’urgències: L’assegurança de Salut per a autònoms et permet anar d’urgències sense sofrir les llargues esperes a les sales massificades dels serveis públics. 7. Atenció dental: Tens la possibilitat de contractar atenció sanitària dental. Aquesta garantia pot incloure els serveis gratuïts de consulta, urgència, neteja, radiografies i fins i tot periodòncies, entre altres serveis. 8. Centres en tot el territori nacional: Encara que contractis una assegurança de Salut per a autònoms a la teva ciutat no sols pots accedir als centres concertats en ella, sinó que pots acudir a qualsevol ambulatori o hospital del territori nacional, és igual on et trobis. L’elecció d’un centre privat o un altre la fas tu, i pots determinar-lo segons la rapidesa a ser atès, la informació que t’ofereixen, el tracte personal que et brinden o bé la qualitat de les seves instal·lacions.

9. Assistència mèdica en viatge: La inclusió en la seva assegurança de Salut per a autònoms d’una garantia d’assistència mèdica en el cas de trobar-te a l’estranger et dóna la tranquil·litat de viatjar per treball o vacances.

10. Mitjans sanitaris: Poder triar dins del quadre mèdic de l’asseguradora de l’equip mèdic que desitgis i comptar amb els mitjans sanitaris d’última generació de manera fàcil, àgil i sense demora.

Per què contactar amb Gabinet Parera SL, corredoria d’assegurances?

Coneix les diferents companyies que hem triat per a oferir als nostres clients autònoms la pòlissa de salut ideal d’acord amb les teves necessitats. Protegeix el teu patrimoni davant un accident o malaltia que pogués presentar-se. Sabem la llista d’espera que té la seguretat social, i el comptar amb una assegurança d’aquest tipus és de vital importància.

Tenim pòlisses internacionals, nacionals amb diversos nivells hospitalaris, per a viatgers i molts més. Comptem amb productes de prevenció de la salut, de manera que les teves consultes amb metges generals i d’especialitat siguin molt més barates, així com els estudis de laboratori.

T’ensenyarem a com modificar les variables de la teva pòlissa de manera que puguis obtenir un preu accessible.

Gabinet Parera