Teléfono: 932.180.764

Teléfono de urgencias: 669756511

e-mail: iparera@gabinetparera.net

Assegurança de vida per a autònoms

L’assegurança de vida per a autònoms es contracta per amor als que vols. És a dir, si per una fatalitat tu faltes, el teu cònjuge i / o fills perden un ésser estimat i … ¿en quina situació econòmica els deixes?

Altres assegurances

Assegurança de
Responsabilitat Civil

Assegurances de salut

Assegurança de vida

Què és l'assegurança de vida?

L’assegurança de vida per a autònoms és un producte assegurador destinat a la protecció econòmica de l’autònom i la seva família, que serveix per garantir el pagament d’un capital a beneficiari en cas de produir-se la defunció o la invalidesa de l’assegurat.
Per mitjà d’l’aquesta assegurança per a autònoms 1 companyies d’assegurances paga al teu / teus beneficiaris un import en el cas que es produeixi la teva mort. També et pagaria a tu mateix en el cas que es produeixi una invalidesa i tinguis aquesta cobertura inclosa.

Per a què serveix l'assegurança de Vida per a autònoms?

La seva finalitat principal és protegir al teu cònjuge i / o fills de la situació econòmica que es produiria si els teus ingressos deixessin d’arribar mes a mes com a conseqüència d’una mort prematura.

En el cas que exercint el teu treball com a autònom i pateixis una invalidesa, amb la cobertura per la invalidesa, les companyia asseguradora et indemnitzaria amb una quantitat que et permetria fer front a una disminució considerable dels teus ingressos per no poder desenvolupar activitats professionals.

Per tant, aquest tipus d’assegurança per a autònoms va destinat a protegir les teves responsabilitats enfront dels teus fills o als teus deutes pendents. Si tens una hipoteca, ets tu el responsable de l’pagament d’aquesta. Pots deixar-los als teus fills una casa, però mai els deixis una hipoteca.

Aquesta assegurança de vida està pensat perquè el pugui contractar qualsevol autònom. L’objectiu és fer front a les 3 situacions més habituals:

1.- Per garantir el benestar econòmic de la teva cònjuge i / o fills, si aquests depenen dels teus ingressos econòmics totals o parcials com a autònom.

2.- Fer front a possibles deutes pendents de liquidar. L’exemple més comú és una hipoteca en el cas d’una persona particular o un préstec personal com a autònom.

3.- Assegurança de Vida Col·lectiu Treballadors on són pòlisses que contracta l’empresa per donar cobertura de manera individual a determinats empleats de la companyia i als seus familiars.

Per què contactar amb Gabinet Parera SL, corredoria d'assegurances?

Gabinet Parera SL compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector assegurador i més en l’assegurança de vida. Sabem com assessorar abans que succeeixi el sinistre i acompanyar en els moments més tristos tramitant, gestionant cada pas un cop es produeix la defunció o la invalidesa del nostre client.

Gabinet Parera