Teléfono: 932.180.764

Teléfono de urgencias: 669756511

e-mail: iparera@gabinetparera.net

Assegurança de vida

L’assegurança de vida es contracta per amor als que vols. És a dir, si per una fatalitat tu faltes, el teu cònjuge i / o fills perden un ésser estimat i … ¿en quina situació econòmica els deixes?

Altres assegurances

Què és l'assegurança de vida?

L’assegurança de vida és un producte assegurador destinat a la protecció econòmica de la família, que serveix per garantir el pagament d’un capital a beneficiari en cas de produir-se la defunció de l’assegurat.
Per mitjà d’l’aquesta assegurança una companyia asseguradora paga al teu / teus beneficiaris un import en el cas que es produeixi la teva mort.

També et pagaria a tu mateix en el cas que es produeixi una invalidesa i tinguis aquesta cobertura inclosa.

Per a què serveix l'assegurança de vida?

La seva finalitat principal és protegir al teu cònjuge i / o fills de la situació econòmica que es produiria si els teus ingressos deixessin d’arribar mes a mes com a conseqüència d’una mort prematura.

En el cas que pateixis una invalidesa, amb la cobertura per la invalidesa, les companyia asseguradora et indemnitzaria amb una quantitat que et permetria fer front a una disminució considerable dels teus ingressos per no poder desenvolupar activitats professionals.

Per tant, aquest tipus d’assegurança va destinat a protegir les teves responsabilitats enfront dels teus fills o als teus deutes pendents. Si tens una hipoteca, ets tu el responsable de l’pagament d’aquesta. Pots deixar-los als teus fills una casa, però mai els deixis una hipoteca.

Aquesta assegurança està pensat per fer front a 3 situacions més habituals:

1. Per garantir el benestar econòmic de la teva cònjuge i / o fills, si aquests depenen dels teus ingressos econòmics totals o parcials.

2. Fer front a possibles deutes pendents de liquidar. L’exemple més comú és una hipoteca.

3. Assegurança de Vida Col·lectiu Treballadors on són pòlisses que contracta l’empresa per donar cobertura de manera individual a determinats empleats de la companyia i als seus familiars.

Per què contactar amb Gabinet Parera SL, corredoria d'assegurances?

Gabinet Parera SL compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector assegurador i més en l’assegurança de vida. Sabem com assessorar abans que succeeixi el sinistre i acompanyar en els moments més tristos tramitant, gestionant cada pas un cop es produeix la defunció o la invalidesa del nostre client.

Gabinet Parera