Teléfono: 932.180.764

Teléfono de urgencias: 669756511

e-mail: iparera@gabinetparera.net

Assegurança de comerç i oficines

El teu negoci és el teu mitjà de vida, és el que et proporciona els teus ingressos fins que un succés inesperat, un sinistre petit o gran paralitza la teva activitat professional i implica un pagament que no tenies planificat. És en aquest moment on veus i vius la utilitat d’una assegurança. Continua llegint si és el teu cas.

Otros seguros

Per què una assegurança de Comerços i/o Oficines ? Haig de contractar-ho?

El risc al fet que succeeixi qualsevol incident en botigues, oficines i despatxos professionals és inherent a totes les empreses.

D’avant d’aquesta evidència pots contractar una assegurança o acte assegurar-te. La diferència radica en qui assumeix el risc i els costos del sinistre: l’asseguradora o la teva.

Les Assegurances de Comerços i/o Empreses són un compendi de garanties que donen cobertures a diversos riscos. És important triar bé quals són aquelles garanties que cobreixen el teu negoci en concret. Per exemple, si tens una joieria una de les garanties que revisessis amb molt d’interès serà el de ROBATORI. Si ets un comerç que ven mobiliari i tens invertit part dels teus estalvis en mobles en exposició, t’importarà molt tenir la garantia d’incendis i danys per aigua. I així podríem enumerar un llistat molt llarg.

Què cobreix una assegurança d'aquest Comerç o/i Oficines?

El Segur Multirisc de Comerç o/i Oficina és un Segur especialment pensat i dissenyat principalment per a cobrir els danys dels béns Assegurats dins i fora del teu local, és a dir, danys a mobiliari, mercaderia i existències, maquinària, equips electrònics i les possibles indemnitzacions en l’exercici de la teva activitat comercial. Es tracta d’un Segur que pertany al ram Multirisc.

Garanteix, especialment, el pagament d’una indemnització, els costos de reparació o la reposició dels seus béns per: Danys que pugui sorgir o sofrir l’estructura del local objecte de l’activitat i els seus elements fixos, entenent com a tals aquells que no poden desprendre’s de la construcció sense danyar a la mateixa o sense ser danyat.

Es cobreixen i garanteixen una quantitat de riscos molt amplis, bàsicament: incendis, explosions, robatoris o atracaments, fuites d’aigua, trencaments de llunes, cristalls i rètols, danys per causes atmosfèriques com a pluja, vent, pedra, inundacions, danys a equips electrònics. També les pèrdues econòmiques que puguis sofrir a conseqüència del tancament temporal del teu negoci degut als sinistres emparats i garantits en la pòlissa. etc…

Inclou protegint-te un capital per la Responsabilitat Civil per si sorgeixen reclamacions de terceres persones en la teva condició de propietari o inquilí del local i per l’activitat que en ell es desenvolupa. Opcionalment es poden incloure la Responsabilitat Civil pels productes subministrats, els serveis prestats dins i fora del teu establiment i també les possibles reclamacions enfront dels teus empleats a través de la Responsabilitat Civil Patronal.

Per què contactar amb Gabinet Parera SL, corredoria d’assegurances?

Per als emprenedors i empresaris, l’assessorament en Assegurances de Comerç o/i Oficines és fonamental a l’hora de buscar la pòlissa a la mesura del seu negoci. De fet, la cerca d’una protecció ajustada a l’activitat de l’empresa és fonamental per a fer front als imprevistos davant d’un sinistre.

Contractar una Assegurança de Comerç o/i Oficines a la mesura sempre és més fàcil quan comptes amb l’experiència d’assessors que poden guiar-te en la contractació de la pòlissa i oferir-te un Segur més barat. És aquí quan es demostra la nostra professionalitat, especialització, experts i el bon fer per a aconsellar, assessorar i acompanyar en la contractació d’una assegurança per al teu negoci.

Val la pena protegir la teva empresa, i aquesta tranquil·litat pot costar molt menys del que penses.

Gabinet Parera